Home >

Warehouse Manager

Locatie

Maasvlakte Rotterdam

Publicatiedatum

20-03-2024

Publicatie eindigt

20-03-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Jouw baan als Warehouse Manager in ons warehouse locatie Maasvlakte

Broekman Logistics is gespecialiseerd in het bieden van klantgerichte logistieke multimodale oplossingen voor transport. Dagelijks gaan we aan de slag met complexe logistieke uitdagingen van onze internationale klanten. Ongeacht de omvang van de opdracht, streven we ernaar om passende oplossingen te vinden. Broekman Logistics is specialist in verschillende eindmarkten namelijk Chemicals, Machinery en Industrial.

Ons Warehouse locatie op de Maasvlakte heeft 32.500m2 aan magazijnruimte. Deze ruimte wordt gebruikt voor zowel gevaarlijke goederen (ADR) als niet-gevaarlijke goederen, met een focus op opslag, behandeling en distributie van verpakte gevaarlijke stoffen. Binnen ons warehouse leggen we ons voornamelijk toe op Value Added Logistics en Value Added Services.

Als Warehouse Manager ben je directe verantwoordelijkheid over drie Supervisors, indirect aan zes vaste logistieke medewerkers en nog een variabel aantal flexkrachten. Je rapporteert aan de Branche Manager, die tevens eindverantwoordelijk is voor de site.

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden als Warehouse Manager op de Maasvlakte

Als Warehouse Manager vervul je een essentiële rol in het aansturen van onze operationele activiteiten en het waarborgen van veiligheid, kwaliteit en productiviteit binnen ons magazijn.

Met jouw leiderschap zorg je ervoor dat ons team de vastgestelde KPI's behaalt en anticipeer je proactief op eventuele uitdagingen. Je instrueert en begeleidt de Supervisors en zorgt voor effectief teamoverleg. Je streeft naar een geoptimaliseerde afdelingsstructuur om de efficiëntie en effectiviteit te vergroten. Het herkennen van verbeterpunten in efficiency, kwaliteit en kostenbesparing behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Je pakt deze verbeteringen aan door plannen van aanpak op te stellen en het team te instrueren, waarbij je nauwlettend toeziet op de naleving van procedures.

Rapportage is een integraal onderdeel van je functie, waarbij je periodieke rapportages opstelt en deze bespreekt met de Branch Manager. Je voorziet hen van stuurinformatie met betrekking tot kwaliteit, productiviteit en efficiency. Daarnaast draag je zorg voor segregatie in het warehouse, waarbij je een plan maakt om verschillende goederen of materialen fysiek scheidt volgens specifieke veiligheids- en wettelijke voorschriften. Je bent niet alleen gericht op het verbeteren van interne processen, maar ook op het belang van onze klanten, wat nauw aansluit bij onze kernwaarde 'Looking Beyond'.

Als Warehouse Manager binnen een BRZO omgeving bij Broekman Logistics draag je bij aan een veilige, efficiënte en hoogwaardige operatie, waarbij de behoeften van onze klanten centraal staan.

Wij vragen

Jouw profiel als Warehouse Manager

Zoals eerder gezegd heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je communicatief sterk.

Verder heb je…

  • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting de logistiek);

  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een warehouse omgeving;

  • Basiskennis van het opslaan van gevaarlijke stoffen (ADR);

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot ben je procesmatig sterk en streef jij altijd naar het hoogste service level. Dit geef je door aan jouw medewerkers.

Wij bieden

Wij bieden de Warehouse Manager

Broekman Logistics zet jouw carrière centraal. Wij ondersteunen jou graag in het verwezenlijken van je ambitie en zullen jouw ondernemerschap stimuleren, bijvoorbeeld door het volgen van een gericht opleidingsprogramma binnen de Broekman Academy.

Verder bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris;

  • Een gegarandeerde 13e maand;

  • 8,33% vakantiebijslag;

  • 27 vakantiedagen;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Een complete pensioenregeling.

Graag ontvangen wij jouw cv of voor meer informatie kun je contact opnemen met Corné Rutten (06-83653194) / recruiter@werkenbijbroekmanlogistics.com

Sollicitatieprocedure

Corné Rutten +31 6 83 65 31 94

Corné Rutten +31 6 83 65 31 94


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.