Home >

Manager Business Applications

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

07-11-2023

Publicatie eindigt

06-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Werken als Manager Business Applications bij Broekman Logistics

Broekman Logistics is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. Wij ontwikkelen innovatieve logistieke totaaloplossingen voor onze bestaande en nieuwe B2B-klanten, altijd met een persoonlijke aanpak!

Je komt te werken op onze locatie in Rotterdam. In deze rol ligt de nadruk op het leiden van Application Managers en Data specialisten, met als doel de kwaliteit, productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Daarnaast ook het leiden van change management en kleine projecten binnen ons het team.  Je rapporteert aan de General Manager IT en werkt nauw samen met een toegewijd team.

Functie omschrijving

Jouw taken als Manager Business Applications bij Broekman Logistics

In de rol van Manager Business Applications bij Broekman Logistics fungeer je als een sturende kracht in onze organisatie. Je begint met het ontwikkelen van plannen om afdelingsdoelstellingen te behalen en vertaalt deze naar individuele doelstellingen voor je team. 

Ook ben je de drijvende kracht achter het beheren van incidenten, het sturen van veranderingen en het leiden van kleine projecten in onze organisatie. Je begint met het ontwikkelen van plannen om incidenten effectief af te handelen en wijzigingen soepel te implementeren. 

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van incidenten, veranderingen vanuit de business en werkmaatschappijen, met de nadruk op de divisies Forwarding & Shipping, Breakbulk Terminals en Corporate. Change management speelt een centrale rol in deze functie, waarbij je wijzigingen in IT-processen en systemen effectief coördineert en communiceert met belanghebbenden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden van IT-projecten die gericht zijn op het optimaliseren van applicaties en processen.

Je waarborgt een doelmatige uitvoering van veranderingen, houdt deadlines scherp in de gaten en rapporteert aan het management en belanghebbenden. Je bent proactief in het aanpakken van obstakels. Daarnaast ben je betrokken bij het oplossen van obstakels en waarborg je de tevredenheid van zowel interne als externe belanghebbenden.

Daarnaast fungeer je als een toegewijde mentor voor je team, pas je de P&D Cyclus toe en doe je voorstellen voor beloning en ontwikkeling. Ook ben je verantwoordelijk voor administratieve zaken zoals registraties en personeelsaangelegenheden.

Wij vragen

Jouw profiel als Manager Business Applications bij Broekman Logistics

Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een HBO/WO-opleiding op het gebied van bedrijfskunde/bedrijfseconomie-logistiek;
  • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het gebruik in 1 of meerdere van de volgende applicaties: (Exact, Cargowise, Terminal Operating Software, PowerBI, Microsoft 365)
  • Kennis van het ITIL Framework;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het beheren van incidenten, change management en IT-projecten.

 Verder heb je...

Een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht. Je hebt de moed om beslissingen te nemen en kunt anderen overtuigen van jouw standpunt, vooral op het gebied van incidentbeheer, change management en projecten. Je bent bedreven in het handhaven van een gestroomlijnde IT-omgeving en draagt actief bij aan verbeteringen

Wij bieden

Wat bieden wij

Allereerst bieden wij jou een werkplek met een unieke werkomgeving door onze logistieke activiteiten. Verder zet Broekman Logistics jouw carrière centraal. Wij ondersteunen jou graag in het verwezenlijken van je ambitie en zullen jouw ondernemerschap stimuleren.

Verder bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris;
  • Een gegarandeerde 13e maand;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 27 vakantiedagen;
  • Leaseauto;
  • Een complete pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Verder kijken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corné Rutten, Corporate Recruiter (06-83653194 of recruiter@werkenbijbroekmanlogistics.com).

Corné Rutten +31 6 83 65 31 94


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.