Home > Werkgevers
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Barendrecht
Rotterdam
Ouddorp
Rhoon
Nieuw-lekkerland
Barendrecht
Barendrecht
Rozenburg
Werkendam
Almkerk
Barendrecht
Barendrecht
Barendrecht

Informatie voor WERKGEVERS

Think local, act local ! Wij zijn werkgevers en intermediairs met een vacature in en om Rotterdam graag van dienst bij het online uitstekend bekend maken van de vacatures. Wij gaan daarin verder dan welke vacaturebank dan ook! We werken puur lokaal. Werkgevers kunnen alleen vacatures plaatsen met locatie binnen de gemeente Rotterdam (dus de stad Rotterdam, plus Hoek van Holland, Hoogvliet, Pernis, Maasvlakte en de rest van het Rotterdamse havengebied) en in gemeenten in de directe nabijheid van Rotterdam (o.m. Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk, Krimpen, Hoeksche Waard).

Ontzorgen gaat bij ons erg ver. Bij ons hoeft u zelf niet eens in te loggen en uw vacatures te plaatsen, wij doen dat ook met plezier voor u. Voor zeer aangename tarieven.

Heeft u werk? Mail uw vacature (Word-bestand plus logo) naar secretariaat@rotterdamheeftwerk.nl en wij regelen de rest voor u. Uw vacature plaatst u aldus voor een maand voor slechts 100 euro (excl. 21% btw).


Techniqpeople Amedi NetCare Flexfitters Logistiekjob Dennis Wolf Bouwwerv Maastalent CRM People
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.