Home >

Assemblagemedewerker

Locatie

Zwijndrecht

Publicatiedatum

29-08-2023

Publicatie eindigt

28-08-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al bijna 100 jaar actief als leverancier van motoren en generatoren voor voornamelijk de scheepvaart. De organisatie levert de hoogste kwaliteit producten die worden gebruikt over de hele wereld. Vanaf de eerste ontwerpen wordt er meegedacht met de klant om exact het product te leveren dat deze wenst. Pas wanneer de motor perfect werkt wordt deze verscheept naar de eindgebruiker. De organisatie heeft ook nog een magazijn waar reserveonderdelen worden verzameld voor klanten die op locatie een reparatie moeten uitvoeren, deze reparaties worden veelal door de monteurs zelf uitgevoerd over de gehele wereld. Dit alles doen ze met een klein maar hecht team van ongeveer 15 medewerkers vanuit de locatie in Zwijndrecht.

Functie omschrijving

Als assemblagemedewerker ga jij motoren opbouwen en verder assembleren. De motorblokken komen binnen en het is aan jou om deze te voorzien van de juiste toevoerslangen, lagers en andere componenten. Zodra de motor compleet is geassembleerd voorzie jij deze van de juiste labels en maak jij deze klaar voor de testcabine waar de motor wordt getest. Als deze optimaal werkt zoals de klant het wil maak je de motor klaar voor de spuitcabine om hem vervolgens in te pakken voor verzending. Dit alles doe jij uiteraard met het beste gereedschap en samen met jouw collega monteurs die jou begeleiden. Dit alles gebeurt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Heb jij de ambitie om door te groeien tot volwaardig monteur, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wij vragen

  • Affiniteit met techniek;
  • Leergierige instelling;
  • Fulltime beschikbaar (tijdens kantoortijden) van maandag t/m vrijdag.

Wij bieden

  • Een goed salaris tussen de € 2.200,- en € 2.600,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Volledige reiskostenvergoeding.

Sollicitatieprocedure

Hebben wij jouw interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag verder in gesprek met jou. Je kunt contact opnemen met onze collega Kelly Winkelman, op 06 83 52 72 13 of kelly.winkelman@careermaker.nl. Tot snel!


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.