Home > Bedrijfspresentaties > Skywalker Customer Contact b.v.
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

Skywalker Customer Contact b.v.

Skywalker Customer Contact b.v.

Adres gegevens

Adres:Burg. Loeffplein 70 E-F
Postcode:5211 RX
Stad:DEN BOSCH
Land:NL
Telefoon:+31475331442

Over: Skywalker Customer Contact b.v.

SkyWalker is gespecialiseerd in twee zaken. Enerzijds in werving en selectie van de juiste kandidaten voor functies in de klantcontact branche. Anderzijds in het kennen van deze branche en weten wat er van professionals wordt verlangd. Het aansturen van een contact center vereist specifieke vaardigheden en competenties. Kwaliteiten die wij (her)kennen en waarop wij gericht en inhoudelijk werven en selecteren. Voor het vinden van geschikte kandidaten onderhouden wij een actueel en relevant netwerk in de branche.

SkyWalkers oprichter Fun Zeegers doorliep diverse bedrijven en functies in de branche, voordat hij besloot zich op executive search toe te leggen. Het netwerk dat hij op dat moment al had opgebouwd, droeg bij aan een vliegende start.

SkyWalker bedient zich van geavanceerde systemen, specifiek ontwikkeld om matches tussen functies en kandidaten geautomatiseerd te volbrengen. Het is echter daarna aan onze vakbekwaamheid en zorgvuldigheid om het optimale resultaat te behalen. Onze procedures zijn gericht op gemak voor opdrachtgevers en kandidaten.
Deel dit bedrijf
JOEP+CO Autobanen werving en selectie Food & Agri Talenz Groep The Chain Company B.V. Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Onze mensen InBeeld
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.