Home > > TechNICHE bv
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

TechNICHE bv

TechNICHE bv

TECHNICHE, DAAR KUN JE OP BOUWEN.

WIE
TechNICHE is de specialist in het samenbrengen van werk en kennis in bouwkunde, constructieve techniek, staalbouw en civiele techniek voor MBOers, Bachelors en Master afgestudeerden Starters, midcareers en doorgewinterde engineers werken door heel Nederland om onze opdrachten te realiseren.

WAT
TechNICHE is werkzaam is alle fasen van het bouwproces. Vanaf het eerste idee, de ontwerp- en bouwfase en in onderhoud, services en beheer.

Centraal staat het realiseren van opdrachten, dat doen we met onze consultants engineers maar ook met inzet van tijdelijke kandidaten voor de duur van het project. TechNICHE verzorgt en begeleidt ook werving & selectie met de mogelijkheid tot overname. Daarmee komen wij tegemoet aan alle wensen uit de markt.

WAAR
TechNICHE heeft een landelijk netwerk van engineers en opdrachtgevers in de architectuur, aannemerij, bij overheden, woningbouwcoöperaties en ingenieursbureaus.

WERKEN/ LEREN
TechNICHE biedt voor het studiejaar 2016-2017 een selecte groep afgestudeerde middelbaar scholieren een werk-leertraject aan bij een duaal HBO instituut. Bel voor meer informatie met TechNICHE.

Deel dit bedrijf
Search & Solve Recruitment Services Dewitec Detachering Helder Recruitment Consolid HR Werving en Selectie Career 4 You Topaccent Independent Hospitality AV Werving & Selectie
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.