Home >

Exclusieve Hostess Stadion Feijenoord

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

15-11-2023

Publicatie eindigt

14-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

CREW Hospitality Service is opgericht in 2016 als dochteronderneming van Stadion Feijenoord en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. Naast onze samenwerking met Feyenoord werken we inmiddels ook samen met verschillende grote horeca- en festival organisaties.

Binnen Crew hebben we altijd een leuke en passende baan voor je. Van werken in de Kuip tot meedraaien achter de schermen bij de grootste festivals en alles daartussen.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

CREW Hospitality Service is een dochteronderneming van Stadion Feyenoord en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. Naast onze samenwerking met Feyenoord werken we inmiddels ook samen met verschillende grote horeca- en festivalorganisaties.

Als hostess begeleidt je de bezoekers van wedstrijden, partijen en andere evenementen. Jij bent het visitekaartje van CREW en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat. Je staat bezoekers makkelijk te woord op een gastvrije en representatieve manier. Tot je taken behoren ook het inschrijven en registeren van bezoekers, het scannen van kaarten en het verschaffen van informatie. Je bent contactvaardig, sociaal en assertief. Voelen gasten zich door jouw gastvrijheid en charme direct op hun gemak? Solliciteer dan direct!
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.