Home >

Technisch IT Specialist

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

07-03-2024

Publicatie eindigt

06-06-2024

Opdrachtgever

IT-idiots

Functie omschrijving Technisch IT Specialist

Als technisch specialist ben je verantwoordelijk voor de basis productontwikkeling van IT-componenten en de uitvoering van het technisch (applicatie)beheer. Je lost (aangereikte) problemen op door de toepassing van gestandaardiseerde (specialistische) methoden en technieken. Je krijgt te maken met het technisch beheer van applicaties, bijbehorende databases en middleware producten. Hiervoor participeer je in ontwikkeltrajecten in het kader van lifecyclemanagement en in programma's en/of projecten. Je stelt documentatie
van de IT-componenten op en voert testroutines uit. Je houdt deze up-to-date, doet het technisch beheer en je doet capaciteits-, configuratie- en wijzigingenmanagement. Je toetst de architectuurontwerpen en doet verbetervoorstellen. Je signaleert, analyseert en verhelpt zelfstandig storingen van de IT-componenten. Hiervoor moet je soms bereikbaar zijn in geval van calamiteiten. Verder doe je voorstellen vanuit de praktijk voor verbetering van de uitvoering van het technisch (applicatie)beheer- en productontwikkeling werkzaamheden en implementeert deze.

Functie eisen Technisch IT Specialist

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Opensource software.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Technisch Applicatiebeheerder.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Linux/Oracle middleware en DBMS producten (bv. Oracle data access components) .
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met minimaal 2 van de volgende genoemde (Linux Shell, SQL, Windows Powershell) scripting talen
  • Een afgeronde MBO-niveau 4 diploma of aantoonbare HBO werk- en denk niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitermate interessante arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving.
Er is een prima balans tussen thuiswerken en kantoorwerkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen ? Laat ons het weten met je sollicitatie. We plannen dan snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.