Home >

Pijpfitter / werkplaatsmedewerker

Locatie

Lekkerkerk

Publicatiedatum

01-06-2023

Publicatie eindigt

31-05-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een mooi snelgroeiend bedrijf dat gevestigd is in de buurt van Rotterdam. Het bedrijf heeft veel grote klanten door het hele land waar het hele jaar door projecten lopen. Van kortdurende stops tot doorlopende projecten op vaste locaties. 

Functie omschrijving

Bij dit bedrijf is elke dag anders! Je kan werkzaam zijn in de werkplaats of op locatie bij een van de werkgevers. Denk hierbij aan grote petrochemische bedrijven of fabrieken waar onderhoudsklussen moeten worden verricht. Aan de hand van technische tekeningen en procedures stel je samen met je collega's onderdelen en pijpen samen. Dit doe je natuurlijk met volle aandacht om de veiligheid van jezelf en je collega’s te waarborgen.
Het is bij de opdrachtgever mogelijk om op locatie of in de fabriek te werken. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van je rijbewijs B, omdat het bedrijf klanten door het hele land heeft.

Mocht je meer informatie willen ontvangen kan je ons bellen op het nummer 010 220 65 39. Dan nemen we alle details met elkaar door!

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van je VCA
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de werkzaamheden
  • Je hebt kennis van staal en diverse staalsoorten
  • Je kan zelfstandig tekeningen elzen
  • Je kan zelfstandig en in groepsverband werken

Wij bieden

Een mooie baan op fulltime basis voor onbepaalde tijd. Diversiteit en zelfstandigheid, je werkt met verschillende materialen aan uitdagende projecten. Daarnaast werk je soms in een team, maar ook soms alleen of op locatie met een collega. Het bedrijf is op zoek naar medewerkers voor onbepaalde tijd, dus als het werk goed gaat is er kans op een vast contract!

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.