Home >

Junior Underwriter

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

01-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Als Underwriter vervul jij een uitdagende en afwisselende functie. Zo ben je onderdeel van een team van 10 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het accepteren van nieuwe risico’s. Daarnaast behandel en accepteer je reguliere verzekeringsaanvragen. Je beoordeelt mogelijk risico’s en maakt een schadelast op. Ook zal je onderhandelen en advies geven aan makelaars en tussenpersonen. Tot slot inventariseer je de behoeften van de klant en speel je hierop in.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een toonaangevende verzekeraar die voornamelijk klanten heeft op het gebied van industrie en commercie. Het is een grote organisatie met in totaal ruim 200 medewerkers. Jij zal komen te werken in de omgeving van Rotterdam in hun modern en dynamisch pand. Jouw team bestaat uit 10 medewerkers die gedreven en enthousiast zijn. Op termijn is het zeker mogelijk om door te groeien.

Salarisindicatie

Het salaris ligt tussen de €2.200,- en €2.800,- per maand op basis van een fulltime dienstverband. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald.

Functie eisen

Wij zoeken een underwriter die:

  • Een afgeronde hbo-diploma met zich meebrengt;
  • Minimaal 1 jaar ervaring heeft in deze functie;
  • Wft Basis, Schade Particulier en Zakelijk heeft behaald;
  • Communicatief sterk is zowel Engels als Nederlands;
  • Beschikt over een analytisch denkvermogen en zelfstandig is.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Tags: Bank en Verzekeren, Bankwezen, Verzekeringen, Verzekeringsmaatschappij, Wft, Wft Basis, Klantcontact, Relatiebeheer, Vacatures, Adviseur, Specialist, Expert, Commercieel, Underwriter, Junior

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.