Home > Bedrijfspresentaties > Einstein & Jones
Rotterdam Heeft Werk

Einstein & Jones

Einstein & Jones

Over Greenjobs

VISIE: Duurzaamheid = Het nieuwe normaal
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen verwoordt de kern van onze visie. Zo voeren we onze eigen bedrijfsvoering en zo verwachten we van onze partners, klanten en kandidaten dat zij dat ook doen. Met onze expertise leveren we een bijdrage aan het verduurzamen van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Op deze site vind je enerzijds vacatures van organisaties en bedrijven die producten of diensten aanbieden op basis van maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen en anderzijds vacatures die direct gericht zijn op verbetering van maatschappij en milieu.

MISSIE: Samenbrengen van werelden
Onze groene, duurzame vacaturebank is een portal waar bedrijven en organisaties die een bijdrage leveren aan een schonere en betere leefomgeving op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hun vacatures kunnen plaatsen en zich ook anderszins kunnen profileren om in contact te komen met kandidaten die daarbij aansluiten.

Zo begeleiden wij werknemers in het proces hun persoonlijke ambities waar te maken bij bedrijven die duurzaam ondernemen. Het is onze missie om werknemers en werkgevers met hetzelfde bewustzijn voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij elkaar te brengen.

Vanuit bovenstaand oogpunt onderschrijven wij de doelstelling van MVO Nederland, waarvan ook Greenjobs lid is.

Deel dit bedrijf
Baan in de Kinderopvang SBC Solutions Career Managers HR Werving en Selectie Haselhoff Groep PMW Maatwerk Onze mensen InBeeld
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.