Home > NIeuws
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda
Van Nelle Fabriek cultureel erfgoed.
De Van Nelle Fabriek biedt een unieke plek aan heel veel Rotterdamse banen. Nu prijkt deze fabriek ook op de Unesco werelderfgoedlijst.


De Van Nelle Fabriek bood vroeger heel veel werkgelegenheid. Dag en nacht werd er gewerkt aan de mooiste koffie- en theeproducten. Ook de shag was bekend. Het merk is verleden tijd, de fabriek met zijn unieke architectuur is behouden. Het biedt ook nu volop werkgelegenheid maar wel in andere sectoren. 80 bedrijven in creatieve sectoren hebben hier tegenwoordig hun intrek genomen. Ook de functie van locatie voor evenementen, biedt volop Rotterdamse banen. Sinds 21 juni 2014 is de Van Nelle Fabriek nu - als tiende object/gebied in Nederland -  opgenomen op de Unesco werelderfgoedlijst. Dat werd op de langste dag van het jaar bekendgemaakt in Qatar. Voor Rotterdam is het een primeur, deze vermelding op de werelderfgoedlijst. Het sluit naadloos aan bij het imago van Rotterdam, als stad van monderne architectuur, en als stad die het bruisend werkhart van ons land is.


Career Managers allyou Independent Recruiters Groep LT People Optiekvacatures Inventus Solyne TechNICHE bv PRiMANtalentpool.nl Einstein & Jones
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.