Home > NIeuws
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda

(Te) veel files. Solliciteer nu!

 

Als je in de file staat om naar je werk te gaan, heb je extra tijd om te peinzen. Zo'n overpeinzing kan dan zijn: waarom staan er ook zo veel files de andere kant op? Het lijkt wel of de ene helft van NL de ene kant oprijdt om te gaan werken. En de andere kant van NL juist het woon-werkverkeer in de tegenovergestelde richting beleeft. Hoe los je dat op? Door te solliciteren op een baan dichter bij huis. Nu zal dat niet in alle functies mogelijk zijn. Maar als het mogelijk is, laat het dan niet na. Je draagt bij aan een beter milieu. Voor jezelf zal het ook prettiger zijn. Dat het erg druk is op de wegen, blijkt bijvoorbeeld uit onderstaand bericht van RTL Nieuws over de opvallend drukken wegen in december 2014:

"Het is de afgelopen weken sowieso al opvallend druk op de weg. Volgens de VID bestaat de top 5 van drukste ochtendspitsen sinds maart dit jaar uit ochtendspitsen die de afgelopen drie weken plaatsvonden.
1. 9 december 2014 - 378 kilometer
2. 2 december 2014 - 336 kilometer
3. 25 november 2014 - 334 kilometer
4. 8 december 2014 - 332 kilometer
5. 1 december 2014 - 321 kilometer
Een gemiddelde dinsdagochtendspits bedraagt 225 tot 250 kilometer file. Maar dat is volgens de VID als het droog is, er geen mist is en het verkeer geen last van gladheid heeft."


Suitable Engineering ForAmbition | Careers in Recruitment Job-Boards B.V. PMW Maatwerk Callcenterwerk TMProfs Select Plus
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.