Home > Bedrijfspresentaties
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda

Bedrijfspresentaties

client
Qactive

Qactive

iCensus Interim en Recruitment (iCIR) werft, selecteert en detacheert professionals op HBO / WO niveau in de vakgebieden ICT, Financieel en Sales & marketing. Wij streven constant een hoge kwaliteit na en hebben ruim 10 jaar ervaring.
Qoppel

Qoppel

Wij leveren diensten op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Ons kernactiviteit ligt in het qoppelen van talenten aan opdrachtgevers.
QPR

QPR

QPR is een groep enthousiaste, betrokken, nuchtere en daadkrachtige mensen die haar opdrachtgevers wil helpen om meer rendement uit haar talent te halen. Onze mensen zijn goed opgeleid, veelal zelf ondernemer (geweest) en hebben een ruime en brede ervaring op Organisatiegebied
Quality Company

Quality Company

Quality Talent een professionele partner Quality Talent staat voor een lange duurzame relatie met haar clienten op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Quality Talent staat voor daadkracht, professionaliteit, persoonlijke aandacht, duidelijke en tijdige communicatie, openheid, vertrouwen en verbondenheid.
Quality Jobs

Quality Jobs

Quality Talent een professionele partner Quality Talent staat voor een lange duurzame relatie met haar clienten op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Quality Talent staat voor daadkracht, professionaliteit, persoonlijke aandacht, duidelijke en tijdige communicatie, openheid, vertrouwen en verbondenheid.
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
ReFlex Personeel BV

ReFlex Personeel BV

ReFlex detacheert verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen en acceptanten.
Regiebouw

Regiebouw

Uw partner voor bouwpersoneel. Regiebouw Groep is allround leverancier van personeelsdiensten in de bouw. Als solide partner bieden wij passende oplossingen voor ondernemers met een overschot of tekort aan timmerlieden, kaderpersoneel en hulpkrachten. Vanuit de wensen van bouwend Nederland, aangevuld met onze jarenlange ervaring en kennis van de regelgeving. En dat werkt.
Renn & Partners

Renn & Partners

Wij richten ons op advisering en interim management. RENN & Partners levert (hoger) gekwalificeerd personeel met een praktische instelling. Onze professionals adviseren de opdrachtgevers of voeren werkzaamheden namens de opdrachtgever uit. Gedurende de uitvoering van de opdracht is er begeleiding vanuit RENN & Partners.
Resourcing Group

Resourcing Group

Onze dienstverlening: Resourcing, consultancy, boolean searchboxes en trainingen Resourcing Group is gespecialiseerd in Recruitment, Detachering, Interim Management van professionals en in maatwerk adviestrajecten inclusief implementatie. Wij zijn actief in de vakgebieden Finance, HR, ICT, Sales en Legal. U kunt via ons een professional inschakelen op de traditionele manier of via onze Talent Pool, een cv-database-abonnement bij ons afsluiten of via onze Academy een Boolean Search Training boeken. Test gratis onze ontwikkelde Boolean Searchbox voor Linkedin Profielen en Linkedin Vacatures. Kandidaten kunnen bij ons een Anticipeer op Selectie workshop volgen (ook in het kader van outplacement) of zich inschrijven voor Overige opleidingen. Gebruik voor meer informatie ons contactformulier. Wij richten ons op talenten met een bachelors of masters achtergrond met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Resourcing Group staat voor de combinatie ervaring en ambitie. Onze cultuur kenmerkt zich door gepassioneerde zakelijkheid, waarin werken met plezier en vrijheid centraal staan. Onze cli├źntenportfolio bestaat uit nationale (middel)grote ondernemingen en multinationals in de profit en public sector. Wij excelleren in onze onderscheidende persoonlijke manier van werken en zijn door ons unieke business model in staat voor ieder vraagstuk de juiste oplossing aan te dragen.
Roel Kiers

Roel Kiers

"Expert in menselijk kapitaal"
Rousch

Rousch

ROUSCH is onderscheidend in het samenbrengen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt. Hierbij staat de mens altijd centraal. Wij brengen mensen en organisaties met elkaar in contact die qua cultuur, ambitie en groeipotentie bij elkaar passen. Snel de juiste match realiseren, door onze uitvoerige werkwijze en onze persoonlijke benadering: dat is onze kracht!
RS Lifestyle Recruitment

RS Lifestyle Recruitment

RS Lifestyle Recruitment is een onafhankelijk werving en selectie bureau gespecialiseerd in executive search binnen de Lifestyle sectoren: Fashion, Cosmetics, Living en Food/Beverage.
Werqt Joblane Werving & Selectie Sement Currentratio Consolid heeft.netvacatures.nl Solvint Supply Management
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.