Home > Bedrijfspresentaties
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda

Bedrijfspresentaties

client
Easy Recruitment

Easy Recruitment

Wie kent het niet? Weinig tijd om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Uiteindelijk kiest u de kandidaat die een voldoende haalt. Easy Recruitment vindt voor u echt goede kandidaten! Neem direct contact met ons op om tijd te besparen!
Easy-select

Easy-select

Easy-Select is een makkelijke, goedkope en snelle oplossing bij het zoeken naar een kandidaat voor uw organisatie. Easy-Select biedt een nieuw concept in de werving en selectie. Wij concurreren met de advertentie- en jobsites markt maar bieden een totaaloplossing voor hetzelfde geld. Snel en doeltreffend!
EasySecure International BV

EasySecure International BV

EasySecure is de nummer 1 in Nederland voor biometrie (herkenning door middel van vingerafdrukken) oplossingen. Zij richt zich op diverse praktische toepassingen van biometrie om iemands identiteit te verifiëren en om toegang te verlenen tot gebouwen, data of goederen. De, door EasySecure ontwikkelde, moderne en zeer makkelijk te gebruiken IdentySoft software wordt bijvoorbeeld gebruikt voor toegangscontrole en tijdregistratie bij banken, zorginstellingen, retail- bedrijven, sportscholen en industrie. EasySecure integreert de software volledig met externe applicaties en het systeem is ook compatible met bestaande toegangssystemen. De door EasySecure gevoerde oplossingen zijn snel en makkelijk uit te breiden. De biometrietoepassingen van EasySecure zijn goed te gebruiken in een omgeving met hoge vocht- en temperatuursveranderingen en zijn niet gevoelig voor stof, vuil en vet. EasySecure is in 2005 opgericht en heeft de afgelopen jaren, ondanks de economische crisis en een terughoudend investeringsklimaat, een enorme groei in omzet, naamsbekendheid en aantal klanten gerealiseerd. Vanuit het kantoor in Rotterdam werken wij met een klein team van 5 mensen aan het verdere succes van deze onderneming. De cultuur van EasySecure laat zich omschrijven als high innovative, informeel en klantgericht. Na de start-up fase en de fase van bewijs (sinds 2010 winstgevend) is nu de fase van groei aangebroken. Vanuit Rotterdam worden de ontwikkelcentra in Nederland, Roemenië en Oekraïne aangestuurd evenals de assemblage in Noord Brabant. Ondanks de crisis in Europa verwachten de investeerders dat in de zomer van 2015 de vierde fase kan aanbreken: door middel van extra...
Einstein & Jones

Einstein & Jones

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen verwoordt de kern van onze visie. Zo voeren we onze eigen bedrijfsvoering en zo verwachten we van onze partners, klanten en kandidaten dat zij dat ook doen. Met onze expertise leveren we een bijdrage aan het verduurzamen van de bedrijfsvoering van onze klanten.
Eliantie

Eliantie

Eliantie is gespecialiseerd in ICT detachering en recruitment. Dit doen wij al sinds 1989 middels een drietal business units. Eliantie heeft de crisis van de afgelopen jaren redelijk goed doorstaan en heeft als doelstelling om de komende jaren weer flink te gaan groeien.
Energie Recruitment BV

Energie Recruitment BV

Energie Recruitment is het bureau in de branche van opwekken, transport en gebruik van Energie. Onze aanpak is informeel en tegelijkertijd professioneel. Kennis van mensen en techniek gaan hand in hand met onze dagelijkse werkzaamheden.
Eqeep Group

Eqeep Group

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Eqeep redesign

Eqeep redesign

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
ErasmusTalent

ErasmusTalent

ErasmusTalent is een online carrière platform dat je alles biedt wat je nodig hebt voor een serieuze voorbereiding op de arbeidsmarkt: je Job Market Prep ! Het platform wordt mogelijk gemaakt door de ErasmusTalent Partners, bedrijven en organisaties die samenwerken om startende professionals van de Erasmus Universiteit aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.
Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau speelt adequaat in op vraag en aanbod van de (tijdelijke) arbeidsmarkt. Of het nu om tijdelijk werk, vakantiewerk, projecten of een vast dienstverband gaat; bij Excellent Uitzendbureau bent u aan het goede adres
ExpertsOnly

ExpertsOnly

ExpertsOnly is gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische automatisering, procestechniek en installatietechniek. Als Technisch Specialist vind je bij ExpertsOnly maatwerk vacatures voor de volgende stap in je loopbaan. Werkgevers in de techniek biedt ExpertsOnly personele ondersteuning op projectbasis of voor een vaste aanstelling binnen de eigen organisatie
Farmasel

Farmasel

FarmaSel staat voor recruitment with a view. Al meer dan vijftien jaar werven en selecteren we hoogopgeleide kandidaten voor functies binnen de healthcare industry. Ons team bestaat uit tien enthousiaste medewerkers met vaak zelf een (para)medisch-wetenschappelijke of commerciële achtergrond. Met die ervaring en onze uitgebreide contacten met bedrijven uit deze branche weten we als geen ander wat er speelt. En zijn we vanzelfsprekend op de hoogte van de interessantste vacatures. We denken altijd met je mee. Niet alleen over welke vacature jou het best past, maar ook welk soort bedrijf of dienstverband – flex, vast of interim. Of ben je misschien toe aan een nieuwe stap in je carrière maar weet je niet welke richting je op wilt? We gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bekijken. Samen met jou kijken we welke oplossing we jou kunnen bieden. Ervaren, realistisch en toegankelijk, met gevoel en oog voor dé match tussen jou en de baan die jou op het lijf geschreven is. FarmaSel helpt je verder. Bij elke stap in je carrière.
Finale

Finale

Sinds 1998 is Finale het merk voor arbeidsmarktoplossingen binnen de financiële dienstverlening. Opererend vanuit 7 vestigingen door heel Nederland leveren wij zowel tijdelijke financiële professionals ten behoeve van flexibele bedrijfsvoering alsmede zorgvuldig geselecteerde kandidaten voor het vaste team.
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Fitselect

Fitselect

De "core business" van FitSelect is het bij elkaar brengen van werk en mensen binnen de fitness, wellness en leisure branche. Met als focus management & sales functies vanaf MBO/HBO+ niveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring zijn wij gericht op snelheid en kwaliteit. Middels ons unieke concept, waarbij betrokkenheid en samenwerking centraal staan, voorziet FitSelect in één zorgeloos aanspreekpunt voor werving & selectie.
Flexfitters

Flexfitters

FlexFitters is een succesvolle, groeiende onderneming. Wij zijn de specialist binnen de Automotive – en Bandenbranche voor de werving en selectie van vakspecialisten.
FlexForum BV

FlexForum BV

FlexForum B.V. is de holding van ReFlex Personeel B.V.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
ForAmbition | Careers in Recruitment

ForAmbition | Careers in Recruitment

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
Force Company BV

Force Company BV

Force Company BV is een technisch projectenbureau gericht op Procurement en Engineering. Onze professionals werken veelal aan vooraanstaande projecten op locatie. Tevens worden gespecialiseerde trainingsmodules gegeven aan opdrachtgevers en binnen onze eigen organisatie.
Fourtune Werving & Selectie

Fourtune Werving & Selectie

Fourtune richt zich op het organiseren van informatiemanagement binnen uw organisatie. Waar nodig of gevraagd richten we ons ook op uw ondersteunende IT-processen. We verankeren de gerealiseerde verbeteringen blijvend in uw organisatie. En bent u op zoek naar vaste of tijdelijke inzet van professionals in de genoemde werkvelden? Maak dan gebruik van onze werving en selectie en interim diensten. Als inhoudsdeskundige maken wij voor u de juiste match!
Franchise Result

Franchise Result

Op Franchiseformule.nl kunt u uw franchiseformule op diverse manieren onder de aandacht brengen bij kandidaat-franchisenemers
Franssen Select

Franssen Select

Franssen Select is een jong maar ervaren kritisch en kwalitatief bedrijf dat zich bezig houdt met succesvolle arbeidsbemiddeling op midden- en hoger kader niveau in voornamelijk Noord Brabant.
FreshConnections

FreshConnections

Hoe kunnen we je helpen? FreshConnections levert de volgende diensten: - Detachering op gebied van IT-vraagstukken, onder leiding en toezicht van FreshConnections - Het voeren van ZZP Administraties - Factoring voor ZZP'ers - Turn-key IT-Projecten infrastructuur
Xerox Optiekvacatures Young Engineering Haselhoff Groep 3fifty Maastalent Flexfitters Matchpartner Het Recruitingkantoor BV Sec4U
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.