Home >

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

27-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving:

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een beginnend assistent accountant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich nog graag verder ontwikkelt. Binnen de functie is er genoeg variatie, omdat je met diverse klanten uit het MKB werkt. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is hierbij het zelfstandig samen kunnen stellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Daarnaast zal je je bezig gaan houden met het verzorgen van financiële administraties, het verzorgen van diverse fiscale aangiften, klanten adviseren en de contacten met deze onderhouden.

Bedrijfsprofiel:

Het persoonlijk contact met klanten, de laagdrempeligheid en de informele sfeer onderling. Dat zijn de kenmerken van dit kantoor waar je als assistent-accountant aan de slag gaat. Het kantoor bestaat al langer dan 50 jaar en hebben in die periode een vast klantenbestand opgebouwd. Elke klant, ongeacht grootte, telt voor hen als volwaardig mee. Het enthousiaste team dat op dagelijkse basis in contact staat met klanten, kent weinig verloop. De goede arbeidsvoorwaarden en de sfeer maakt dat de medewerkers zich goed op hun plek voelen.

Salarisindicatie

Max. 3200

Functie eisen:

Jij hebt:

  • Een afgeronde HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie
  • Enkele jaren werkervaring op een accountants- of administratiekantoor
  • Een leergierige en kwaliteitsbewuste werkhouding


Naast bovenstaande eisen is het vooral belangrijk is dat je een enthousiast, spontaan persoon bent dat over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl

Tags: Assistent Accountant, Accountantskantoor, Rotterdam, Zuid-Holland, Samenstelpraktijk, Accountancy

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.