Home >

Assistent accountant RA

Locatie

Maassluis

Publicatiedatum

29-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Binnen deze rol als assistent accountant RA ga je je bezighouden met complexe controleopdrachten voor een diverse en dynamische klantenkring. Binnen jouw functie komen de volgende werkzaamheden aan bod:

  • Jaarrekeningen controleren;
  • Junior assistent accountants begeleiden;
  • Processen inventariseren en interne beheersingsmaatregelen testen;
  • Deelnemen aan gesprekken met de klanten.

Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar versterking van de controlepraktijk. Je gaat hier aan de slag met een klantenkring die bestaat uit ondernemingen vanuit verschillende sectoren. Als jij graag kwaliteitsgericht en met veel verantwoordelijkheid aan de slag gaat, zou dit kantoor goed bij je kunnen passen. Je krijgt hier als medewerker de mogelijkheid met veel vrijheid aan de slag te gaan en je hebt de mogelijkheid jouw ideeën te delen en in te brengen. Ontwikkel jij jezelf graag verder? Volop mogelijkheden bij dit kantoor.

Salarisindicatie

Het salaris ligt tussen de € 3.000 en € 3.800 op basis van 40 uur.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met WO-accountancy achtergrond en recent minimaal 3 jaar werkervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Herken jij je hierin en heb je de ambitie door te groeien binnen de organisatie? Neem contact met mij op!

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.