Home >

Sharepoint Beheerder

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

28-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Sharepoint Beheerder - De baan

Binnen de IT afdeling ben jij als applicatiebeheerder met name verantwoordelijk voor het beheer van de Sharepoint omgeving. Ook een groot deel van je werkzaamheden heeft betrekking op Microsoft Office 365; je werkt mee aan het lopende implementatie-project van deze applicaties, lost storingen en problemen op en behandelt informatieverzoeken.

Je onderzoekt de informatiebehoeften en vertaalt deze naar functionaliteiten en je monitort het gemak en de efficiëntie van het gebruik. Je krijgt de vrijheid om de applicaties zelf in te richten, coördineert nieuwe releases en begeleidt key-users en eindgebruikers in de testtrajecten.

Documentatie, handleidingen en testscenario’s stel je zelf op en beheert deze ook. Zie je mogelijkheden ter verbetering t.a.v. de IT processen of heb je ideeën om specifieke IT projecten op te zetten? Bundel en onderbouw deze; jouw visie, prognoses en verbetermogelijkheden worden op prijs gesteld en waar mogelijk geïmplementeerd.

Sharepoint Beheerder - Het bedrijf

Als familiebedrijf, opgericht begin vorige eeuw, is de organisatie uitgegroeid tot een internationale en toonaangevende speler op het gebied van machinebouw. Werken bij een industrieel bedrijf van deze grootte, staat garant voor een baan met afwisseling en ontwikkeling, waarbij men altijd open staat voor verbetering en verandering, zéker op IT gebied!

De projecten zijn omvangrijk en complex. Je bent dagelijks in de weer met geavanceerde applicaties en cloud oplossingen van Microsoft, zoals SharePoint en Office 365. Ook maak je kennis met de nieuwste BI oplossingen. Een nauwe onderlinge samenwerking en regelmatig overleg zijn daarbij van essentieel belang. Jouw afdeling bestaat momenteel uit 4 IT'ers.

Als Sharepoint Beheerder kom je te werken bij een gezonde en groeiende organisatie, waar het ontwikkelen en opbouwen van kennis en toepassen van innovatie kernwaarden zijn. Je krijgt alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen, waarvoor je een opleidingsbudget krijgt. Daarnaast krijg je een passend salaris, met daarbij een keurig pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sharepoint Beheerder - Het aanbod

Ga je als Sharepoint Beheerder aan de slag bij dit Rotterdams familiebedrijf, dan kun je rekenen op een startsalaris tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand en verder:

  • Een interessante winstuitkering;
  • 15 ADV en 25 vakantiedagen;
  • Een nette pensioenregeling;
  • Een reiskostenvergoeding.

Sharepoint Beheerder - Jouw profiel

Voor een uitdagende functie op zowel technisch als functioneel niveau, zoeken wij een applicatiebeheerder met zeer goede affiniteit met Sharepoint (zowel kantoor als cloud). Ook goed bekend met Microsoft Office 365, op beheerniveau? Dat is mooi meegenomen!

Overige voorwaarden:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • 5 jaar ervaring in eenzelfde functie;
  • Kennis van SQL, Shell en ERP-systemen;
  • Ervaring met bedrijfsprocessen en rapportages.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Applicatiebeheerders.

Solliciteer direct of kijk voor meer informatie op www.jelling.nl. Snel schakelen? Mail of bel rechtstreeks naar: sanne@jelling.nl / 06 - 43 97 13 86.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.