Home >

Assistent accountant

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

02-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving - Assistent accountant

Voor dit kantoor zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een gevorderd assistent accountant voor binnen de samenstelpraktijk.

Naast het samenstellen van jaarrekeningen en het analyseren van financiële gegevens ga je in deze functie beginnend assistent accountants begeleiden, adviesmogelijkheden signaleren en het contact met je eigen klantenportefeuille onderhouden.

Bedrijfsprofiel

Deze werkgever is een middelgroot accountantskantoor met ruim 60 medewerkers en is gevestigd in Rotterdam. Persoonlijke benadering staat hier centraal in de dienstverlening en de sfeer op de werkvloer is informeel. Er wordt een diverse klantenportefeuille bedient die nog steeds groeiend is, waardoor jij de mogelijkheid hebt mee te groeien met deze organisatie. Als medewerker kun jij je hier optimaal ontwikkelen, naast dat er een studiekostenregeling mogelijk is worden er ook cursussen vanuit het kantoor georganiseerd.

Spreekt dit je aan en herken jij je in onderstaande functie eisen? Neem contact met mij op voor meer informatie!

Salarisindicatie

Bij jouw functie hoort een salaris van € 2.500 tot € 3.200 op basis van een fulltime dienstverband en bij dit kantoor heb je recht op een mooi aantal vakantiedagen, namelijk 30 op basis van een fulltime dienstverband. Ook is er sprake van een studiekostenregeling.

Functie eisen - Assistent accountant

  • De HBO studie Accountancy of Bedrijfseconomie studie behaald;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor;
  • Je bent kwaliteits- en servicegericht;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.