Home > Bedrijfspresentaties > Suitable
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

Suitable

Suitable

Kersten Retail ontwikkelt en realiseert technisch hoogwaardige installaties voor gerenommeerde winkelketens. Brengt een pasklaar design en vooruitstrevende technologie samen in winkelconcepten, waarin beleving, sfeer, comfort en veiligheid centraal staan.

Kersten Retail heeft een leidende positie in de retailmarkt. Een rol die we handhaven door innovatie, uitbreiding van vakkennis, specialisatie, standaardisatie en onze visie op de toekomst. Markt- en klantgericht denken. Doeltreffend adviseren en ontwikkelen van slimme constructies en kostenreducerende toepassingen. Innovatief bezig zijn met het besef dat het eindresultaat telt: pure verleiding voor de klanten van onze opdrachtgevers.

Kersten Services
Naast advies, engineering en installatie behoren ook service en beheer tot onze disciplines. Kersten Services en Onderhoud biedt totale serviceconcepten op maat. Adviseert en beheert het onderhoud van technische installaties. Deze 24/7 servicedienst werkt landelijk met speciaal opgeleide allroundmonteurs, die ‘thuis’ zijn in de winkelomgeving. De status van technische voorzieningen worden bijgehouden in een d-base. Zo blijven servicedienst en help-desk exact op de hoogte van de actuele situatie.

De service van Kersten Retail en Kersten Services hebben een landelijke dekking. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Elst. Daarnaast heeft Kersten vestigingen in Ridderkerk en Diemen. Steunpunten zijn gevestigd in Den Helder, Hoogeveen en Zuid Limburg.

Deel dit bedrijf
Qactive Schuijl Logistieke Professionals klantenservice-medewerker Jobco Support IT-Profile Linked Professionals V.O.F. Career Result Trivoor Nederland B.V.
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.