Home > > Farmasel
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Schiedam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Barendrecht

Farmasel

Farmasel

Adres gegevens

Adres:Hullenbergweg 353
Postcode:1101 CP
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31203118770
Website:Farmasel

Over: Farmasel

Op zoek naar een HBO+- baan in de healthcare industry? Wij hebben de baan voor jou!

Ben je hoogopgeleid, heb je affiniteit met de farmaceutische industrie (maar niet per se een medische achtergrond) en ben je commercieel en communicatief vaardig? Wij hebben de sales en marketing-vacature die jij zoekt.
Ben je medisch-wetenschappelijk geschoold en op zoek naar een research [amp]amp; development-functie? Onze afdeling medical en clinical helpt je verder. Ook voor opleidingen en trainingen gerelateerd aan de healthcare industrie kun je bij FarmaSel terecht.

FarmaSel is al meer dan vijftien jaar actief in het werven en selecteren van hoogopgeleid personeel in de farmaceutische en medische sector. Vast, gedetacheerd of interim, voor starters of meer ervaren personeel. Met onze kennis en ervaring gaan we graag het gesprek met je aan om de match voor jou te vinden: die ene baan die precies bij jou past.

Deel dit bedrijf
Installatievacaturebank Mansource BV CRM People Green People Recruitment ForAmbition | Careers in Recruitment DocDoc RS Lifestyle Recruitment Independent Recruiters Groep Baan in de Kinderopvang
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.