Home > > Currentratio
Rotterdam Heeft Werk

Currentratio

Currentratio

Adres gegevens

Adres:Hoofdweg 256
Postcode:2908 LC
Stad:CAPELLE A/D IJSSEL
Land:NL
Telefoon:+31880333800
Fax:+31302428304
Website:Currentratio

Over: Currentratio

CurrentRatio staat voor Professionele Werving en selectie van echte financiële mensen voor echt financieel werk. En dat is niet alleen razend leuk werk voor ons maar ook heel zinnig voor u. CurrentRatio heeft echte passie voor Financieel werk.

Waarom CurrentRatio


CurrentRatio is gespecialiseerd in de financiële functies en heeft hier dan ook jarenlang ervaring in. Onze achtergrond is in veel gevallen ook binnen Finance dus we begrijpen niet alleen onze kandidaten maar ook onze klanten. We bemiddelen in financiële functies binnen profit, non-profit en accountancy.

CurrentRatio stroopt de mouwen op voor kandidaten


Echt werk voor Echte mensen zegt het al. CurrentRatio hanteert een down´to earth benadering waarin mensgerichte communicatie en resultaten centraal staan. Een nieuwe baan is niet zomaar iets en dat weet CurrentRatio. Is de uitdaging weg of ben je door reorganisatie op zoek naar een nieuwe baan? CurrentRatio is gewend om je dan met raad en daad van advies te dienen.

CurrentRatio.nl™ is a trademark of the John Cradock Group

Deel dit bedrijf
Select Plus Helder Recruitment Interim Logistics Bodemprofessionals MAR Recruitment Solutions TopTechnici IT-workX Sec4U
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.