Home > > shopmanagers.com
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

shopmanagers.com

shopmanagers.com

Adres gegevens

Adres:Fellenoord 130
Postcode:5611 ZB
Stad:EINDHOVEN
Land:NL
Telefoon:+31402653502
Fax:+31402653656

Over: shopmanagers.com

Shopmanagers.com is een HR adviesbureau gespecialiseerd in recruitment van shopmanagers binnen de fashion, sport, lifestyle, telecom en elektronicawinkels. Ons werkterrein richt zich op posities in het midden- en hoogsegment van de Nederlandse markt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van getalenteerde kandidaten. Mede door ons sterk internationaal netwerk (www.field-fashion.nl) en onze vestigingen in meerdere Europese landen beschikken wij over een grondige kennis van de internationale arbeidsmarkt en kunnen wij desgewenst klanten op Europees niveau bedienen.

Onze mensen
Onze consultants hebben zelf ruime ervaring in het fashion, sport, lifestyle, telecom en electronica segment. Het zijn consultants met ieder een eigen stijl en eigen expertises. Ze zijn flexibel, empathisch, pragmatisch, kritisch en in staat om in nauwe samenwerking met de klant de beste shopmanager te vinden.

We geven u graag advies omtrent de beste mogelijkheden voor uw traject in recruitment!

Ons doel
Shopmanagers.com heeft als doel om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de realisatie van succes in een organisatie. Succes van een organisatie wordt in onze ogen sterk bepaald door competent personeel. De tijdige beschikbaarheid van de juiste competenties en ervaring is cruciaal om in deze economische situatie het verschil te kunnen maken. Shopmanagers.com helpt uw organisatie bij een zo goed en snel mogelijke invulling hiervan.
Deel dit bedrijf
Caldoo Finale IcTalented People
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.