Rotterdam Heeft Werk

Finale

Finale

OVER FINALE

Sinds 1998 is Finale het merk voor arbeidsmarktoplossingen binnen de financiële dienstverlening. Opererend vanuit 7 vestigingen door heel Nederland leveren wij zowel tijdelijke financiële professionals ten behoeve van flexibele bedrijfsvoering alsmede zorgvuldig geselecteerde kandidaten voor het vaste team.
Door vacatures en professionals op een snelle, deskundige en persoonlijke wijze met elkaar in contact te brengen, faciliteert Finale het uitbouwen van zowel carrières als organisaties.
Als specialist binnen de financiële dienstverlening werken wij elke dag met uiterste toewijding om u optimaal van dienst te zijn.

ONZE WERKWIJZE

Kwaliteit van dienstverlening heeft bij Finale immer de hoogste prioriteit. Om dit te borgen hebben we onszelf gecertificeerd als 'Erkend Recruitmentbureau', hebben we onszelf verplicht aan de gedragsregels van de brancheorganisatie en geven we diverse garanties en zekerheden af. Opdrachtgevers mogen bij Finale rekenen op de volgende 10 zekerheden:

  • Excellente prijs/kwaliteit verhouding: zowel binnen Interim als Recruitment Solutions

  • Deskundig: onze medewerkers komen uit uw branche en kennen deze als geen ander

  • Snel: de eerste kandidaten kunnen u vandaag geleverd worden

  • Kwalitatief hoogwaardig: o.a. Keurmerk Recruitment, lid brancheorganisatie

  • Tijdbesparend: onze medewerkers nemen u het werk volledig uit handen

  • Flexibel: zowel binnen Interim als Recuitment Solutions

  • Volledig: zowel binnen Interim als Recruitment Solutions

  • Transparant: ons intern proces wordt u volledig inzichtelijk gemaakt

  • Dichtbij: wij opereren vanuit 7 vestigingen in Nederland

  • Garantie: zowel binnen Interim als Recruitment Solutions

Onze Finale Interim Professionals leveren opdrachtgevers de zo benodigde (tijdelijke) kennis en expertise. Zij brengen flexibiliteit in en laten organisaties binnen het bank- en verzekeringswezen daardoor groeien. Of het gaat om een interim opdracht door zwangerschapsverlof en/of een tijdelijk tekort aan mankracht, onze interim professionals bieden per direct toevoegde waarde. Zij stellen bedrijven hierdoor in staat de gewenste bedrijfsresultaten te behalen en te verbeteren.

Deel dit bedrijf
Cimmiq Recruitment Company 2Staff Installatievacaturebank People in Science LabResource Intellect Transfer B.V. NewMonday B.V. Young Engineering
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.