Home > > Vis Recruitment
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

Vis Recruitment

Vis Recruitment
Organisaties zijn gebaseerd op en samengesteld uit mensen. De kwaliteit van deze mensen is zeer bepalend voor het succes van de organisatie. Het gaat er dus om dat niet alleen de bij de organisatie passende mensen Instromen in de organisatie, maar dat zij ook op de juiste wijze worden gefaciliteerd om Door te stromen en op een zeker moment ook Uit te stromen. Alleen op deze wijze zullen deze mensen van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie én haar klanten.

Het begeleiden van In-, Door- en Uitstroom van Human Talent is sinds 1995 de expertise van Karssen [amp] Vis Consultancy. Alle activiteiten die samenhangen met Instroom van Human Talent, ofwel Human Capital Resourcing vinden binnen Karssen [amp] Vis Consultancy plaats onder het label Vis Recruitment. De consultancy activiteiten samenhangend met Door- en Uitstroom van Human Talent, samengevat: Human Capital Management, worden uitgevoerd door Karssen [amp] Vis Consultancy.
Deel dit bedrijf
We Matter BelCompany Nederland B.V. 2Staff Apros Werving & Selectie Redvice Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling jobwerkt
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.