Home > Bedrijfspresentaties > EasySecure International BV
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

EasySecure International BV

EasySecure International BV

Adres gegevens

Adres:Corkstraat 46
Postcode:3047 AC
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31880000083

Over: EasySecure International BV

EasySecure is de nummer 1 in Nederland voor biometrie (herkenning door middel van vingerafdrukken) oplossingen. Zij richt zich op diverse praktische toepassingen van biometrie om iemands identiteit te verifiëren en om toegang te verlenen tot gebouwen, data of goederen. De, door EasySecure ontwikkelde, moderne en zeer makkelijk te gebruiken IdentySoft software wordt bijvoorbeeld gebruikt voor toegangscontrole en tijdregistratie bij banken, zorginstellingen, retail- bedrijven, sportscholen en industrie.

EasySecure integreert de software volledig met externe applicaties en het systeem is ook compatible met bestaande toegangssystemen. De door EasySecure gevoerde oplossingen zijn snel en makkelijk uit te breiden. De biometrietoepassingen van EasySecure zijn goed te gebruiken in een omgeving met hoge vocht- en temperatuursveranderingen en zijn niet gevoelig voor stof, vuil en vet. EasySecure is in 2005 opgericht en heeft de afgelopen jaren, ondanks de economische crisis en een terughoudend investeringsklimaat, een enorme groei in omzet, naamsbekendheid en aantal klanten gerealiseerd.

Vanuit het kantoor in Rotterdam werken wij met een klein team van 5 mensen aan het verdere succes van deze onderneming. De cultuur van EasySecure laat zich omschrijven als high innovative, informeel en klantgericht. Na de start-up fase en de fase van bewijs (sinds 2010 winstgevend) is nu de fase van groei aangebroken. Vanuit Rotterdam worden de ontwikkelcentra in Nederland, Roemenië en Oekraïne aangestuurd evenals de assemblage in Noord Brabant. Ondanks de crisis in Europa verwachten de investeerders dat in de zomer van 2015 de vierde fase kan aanbreken: door middel van extra investeringen de groei in Europa opstarten. De internationale rol out van de software is in voorbereiding.

EasySecure heeft de volgende nominaties ontvangen:

Accenture Innovation Award 2012 (finalist)
MKB Innovatie top 100 2010
Succes Awards 2014
RTL 7 interview met Werner Roest van EasySecure

Deel dit bedrijf
Laurens Intranet Senior Appointments TopTechnici TRIUS Polytechniek bv Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Search and Solve Recruitment Services Consolid Quality Company
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.