Home > > Bellenalsbijbaan.nl
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Gouda

Bellenalsbijbaan.nl

Bellenalsbijbaan.nl

Adres gegevens

Adres:Rotterdam Building (9e verdieping) Aert van Nesstraat 45
Postcode:3012 CA
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31102175821
Fax:+31848363177

Over: Bellenalsbijbaan.nl

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.

Wij zijn jong, dynamisch en innovatief. In een markt waar marges onder druk staan en waar efficiency vaak de enige KPI lijkt te zijn, lukt het ons om de mens te laten uitblinken.
De grootste uitdaging van FINTREX is om kandidaten op klantcontactfuncties langer en waardevoller te laten opereren.

De grootste tegenstander van onze uitdaging is “uitval”, die we bestrijden door de juiste verwachting bij de kandidaat te creëren. De mens is waardevol als medewerker en sollicitant waarbij intrinsieke motivatie doorslaggevend is voor een succesvolle match. Vandaar: “niet wij, maar jij maakt de beste match.”

De spil in ons Business Model van FINTREX is de Business Consulent (BuCo). Onze BuCo’s hebben een operationele achtergrond binnen een callcenter, waardoor zij weten welke vaardigheden en verwachtingen een kandidaat dient te hebben om binnen een callcenter te slagen. Hierdoor weten zij de kandidaat perfect voor te bereiden op wat hen te wachten staat en zijn zij in staat de behoefte van onze klanten te vertalen naar de werkzoekenden.

Recente vacatures van Bellenalsbijbaan.nl

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Inbound Verkoper

Rotterdam
Deel dit bedrijf
Suitable Engineering Higher & Company Matchpartner-reintegratie DPA Recht & Ruimte
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.