Home > Bedrijfspresentaties > PharmaLead
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

PharmaLead

PharmaLead

Adres gegevens

Adres:Amalialaan 41c
Postcode:3743 KE
Stad:BAARN
Land:NL
Telefoon:+31355430234
Fax:+31355430402
Website:PharmaLead

Over: PharmaLead

Pharmalead bestaat uit een ondernemend en enthousiast team van professionals, gespecialiseerd in human resource oplossingen voor de Healthcare Industrie en Apotheek.

Ons onderscheidend vermogen
Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Aangezien wij zelf uit de farmacie komen, zijn wij gesprekspartners op niveau en in staat met u mee te denken. Ons uitgebreide netwerk en onze moderne recruitmentmethoden stellen ons in staat zeer proactief te werken en snel op uw vraag in te spelen. Kwaliteit is een kernwaarde die we doorvoeren binnen onze hele organisatie. Wij zijn in november 2009 als nieuw lid aangenomen binnen de OAWS, de nederlands branche organisatie van bureaus voor werving, selectie en executive search. Tevens zijn wij druk in de voorbereiding om eind maart 2010 onze ISO-certificering rond te hebben.

Onze naam
Het vinden van nieuwe kandidaten en/of vacatures in de werving en selectie heeft diverse overeenkomsten met het genereren van leads bij de zoektocht naar nieuwe geneesmiddelen. In de farmacie wordt gebruik gemaakt van High Throughput Screening. Door middel van deze methode kan van een groot aantal chemische of biologische verbindingen in korte tijd worden onderzocht, of deze wel of niet geschikt zijn om verder tot een geneesmiddel te ontwikkelen. Het proces bij Pharmalead vertoont een groot aantal overeenkomsten. Door het constant doorzoeken van de markt volgens ons eigen High throughput Screeningsproces vinden wij de ideale lead bij de juiste vacature.

Historie
Pharma [amp] Health B.V. heet sinds maart 2009 Pharmalead. Pharma [amp] Health B.V. is in 2006 opgericht. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld als full service Human Resource organisatie actief binnen de Healthcare Industrie en Apotheeksector. Ook ons dienstenpakket is sterk uitgebreid. Met onze naamswijziging hebben we ook onze huisstijl en website veranderd. Wij zijn trots op het resultaat.
Deel dit bedrijf
Dewitec Detachering telecomvacaturebank.nl International Recruiters Care Schadeservice Apros Werving & Selectie Sement Novaccent NCP Groep
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.