Home > > De Salesmanagers bv
Rotterdam Heeft Werk

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam

De Salesmanagers bv

De Salesmanagers bv

Adres gegevens

Adres:Raamweg 1b
Postcode:2596 HL
Stad:DEN HAAG

Over: De Salesmanagers bv

Werkwijze
Op de allereerste plaats proberen we op zo’n manier te werken dat iedereen zich er goed bij voelt. De deuren zijn open. De drempels zijn laag. De sfeer is informeel. En aan bureaucratie hebben we net zo’n hekel als aan opgelegde hiërarchie.

Waar zijn wij actief
Wij hebben ons gespecialiseerd in sales voor de zakelijke dienstverlening. Dat was een keuze. Maar daarbinnen doen we het hele spectrum. Wij bemiddelen voor vrijwel alle sales vacatures. Varierend van Inside Sales tot Accountmanagement. Van Key-accountmanagement tot Salesmanagement.

Waarom sales?
Waarom wij alleen sales doen? Daar kunnen we kort over zijn. Omdat we dat het beste kunnen. De meeste jaren van ons werkzame leven hebben we zelf in de sales en in de arbeidsbemiddeling gewerkt. En we vinden het zelf ook nog steeds ontzettend leuk om een deal te maken. Een contract te tekenen. En al die andere dingen die verkopen zo spannend maken.

Deel dit bedrijf
Linked Professionals V.O.F. 2Staff Independent Hospitality Baan in de Kinderopvang BaanVisie Farmasel Decom Technology People Onze mensen InBeeld OAK Bemiddeling
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.