Home > Bedrijfspresentaties > BouwPeople
Rotterdam Heeft Werk

BouwPeople

BouwPeople
BouwPeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van ZZP’ers in bouw en techniek. Inmiddels zijn in Nederland meer dan 100.000 technisch geschoolde ZZP’ers werkzaam en de vraag blijft stijgen. Niet vreemd, want ZZP’ers beschikken vaak over een gedegen vakinhoudelijke kennis en vaardigheid, zijn gemotiveerd en productief, flexibel inzetbaar en er bestaan over en weer geen structurele wederzijdse verplichtingen.

Direct inzetbare vakmensen voor elke opdracht!
BouwPeople heeft met 17 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van technici in de bouw- en installatiewereld een groot netwerk opgebouwd. Wij geloven dat ZZP’ers een onmisbare schakel zullen blijven vormen in de wereld van bouw en techniek. Door deze jonge ondernemers te helpen hun zelfstandig ondernemerschap op de juiste wijze in te vullen, snijdt het mes aan twee kanten: continuïteit en zekerheid voor bedrijven en ZZP’ers!

Visie
BouwPeople stelt zich ten doel ondernemers te vinden en te verbinden. Door ZZP’ers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen verkleinen wij de wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt zijn wij in staat bij elk vraagstuk snel te schakelen en maatwerk te bieden. Hierbij treden wij op als betrouwbare en transparante partner. Onze voortdurende focus ligt op kwaliteit en kennisoverdracht.
Deel dit bedrijf
Velox Engineering Linked Professionals V.O.F. Topaccent Quality Company Independent Hospitality Netwerkt job search InSearch Higher & Company
Zorg vacatures Rotterdam
Arts vacatures Tandarts vacatures
Finance vacatures Rotterdam
Accountant vacatures Controller vacatures
Nieuws
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.